Salony Drzwi.pl

Współpracujemy z producentami drzwi:

Opinie o nas

Szybko i sprawnie
Drzwi zostały dostarczone i zamontowane zgodnie ze złożonym zamówieniem. Drzwi antywłamaniowe klasy ENV 3, które zamówił maż spełniają wszystkie nasze wymagania. Polecam. Było bardzo szybko i sprawnie.
Joanna Milewska (2014-11-24 11:11)

Fachowe podejście
Zdecydowanie polecam firmę Drzwi.pl. Bardzo profesjonalne i fachowe podejście do zlecenia. Miła i rzetelna obsługa klienta. Jakość wykonania stolarki okiennej jak i sam montaż, nie pozostawiają niczego do życzenia. Ekipa monterska niesamowicie sprawna i dokładna. Ceny bardzo konkurencyjne.
Roman Rutkowski (2014-11-06 23:24)

Terminowość i profesjonalizm
Drzwi pierwsza klasa. Naprawdę warto spośród wrocławskich firm wybrać właśnie tą firmę. Świetny wybór drzwi i szybki montaż. Klamki dostałem gratis do zamówienia. Polecam!
Jakub Batyński (2014-10-24 17:09)

Atrakcyjne ceny
Firma w pełni profesjonalna z bardzo szeroką i atrakcyjną ceną, na pewno skorzystam w przyszłości . Korzystałam już kolejny raz z tego sklepu i nie mam żadnych zastrzeżeń.
Monika Nartowska (2014-10-14 11:47)

Gorąco polecam ofertę tej firmy
Gorąco polecam ofertę tej firmy. Najlepsze drzwi wewnętrzne drewniane. Solidna firma i rewelacyjna oferta. Koniecznie muszę przejrzeć ofertę drzwi zewnętrznych. Polecam!!
Marcin Oszczepołowicz (2014-09-30 10:36)

Drzwi świetnie tłumią dźwięki
W trakcie remontu ścian w domu postanowiłam również wymienić wszystkie drzwi wewnętrzne. Wybrałam model drzwi Alicante. Drzwi świetnie tłumią dźwięki, a w ich cenę był już wliczony montaż! Polecam!
Joanna Karłowska (2014-09-12 06:50)

Kupowałem w tym salonie
Kupowałem w tym salonie drzwi premium cell decor i muszę potwierdzić, że wszystko bardzo ok. W salonie od razu po wejściu miła Pani pomogła mi w wyborze odpowiedniego modelu. Polecam ten salon.
Grzegorz Grzegorek (2014-09-01 14:17)

Szybka dostawa
Mamy w domu wszystkie drzwi wewnętrzne oraz drzwi wejściowe z tej firmy. Solidne wykonanie, szybka dostawa i bezproblemowy montaż (również listew przypodłogowych). Miałem do czynienia z profesjonalistami z czego jestem bardzo zadowolony.
Piotr Szulc (2014-08-08 17:19)

Polecam ten punkt
Polecam ten punkt sprzedaży z pełną odpowiedzialnością. Obsługa miła, bardzo dobre podejście do klienta. Zamówienie zostało wykonane sprawnie, profesjonalnie. Jakiś czas temu zakupiłam w Drzwi.pl okna Drutex, nigdy nie miałam z nimi żadnych problemów, dlatego ponownie wróciłam po drzwi firmy BB System.
Magdalena Cieśla (2014-07-23 11:22)

Drzwi są przepiękne
Zakupiłam u nich drzwi z ościeżnicami - są przepiękne. Te drzwi to doskonała dekoracja dla każdego rodzaju wnętrza. Montaż przebiegł sprawnie i czysto także jestem zadowolona.
Kornelia Berej (2014-07-04 16:27)

Pełen profesjonalizm
Bardzo dobra firma. Pełen profesjonalizm, wysokiej klasy specjaliści, bardzo dobre ceny, które często można jeszcze dodatkowo negocjować. Gorąco polecam!
Sebastian Narbut (2014-06-13 10:38)

Fachowa obsługa klienta
Naprawdę szczerze polecam. Firma z doświadczeniem więc możemy polegać na ich profesjonalizmie. Od oferty wstępnej do finalizacji zamówienia fachowa obsługa klienta w połączeniu z idealnym produktem dała znakomity wynik. Drzwi sprawdziły się przy największych mrozach. Szczerze polecam salon we Wrocławiu. Dziękuję za obsługę.
Marian Myłek (2014-06-03 10:55)

Mogę polecić firmę Drzwi.pl
Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Drzwi.pl z Wrocławia. Kupowałem u nich drzwi kiedy urządzałem swoje mieszkanie. Świetna jakość, przystępna cena i bardzo dobry kontakt z producentem to największe zalety firmy z Zielonogórskiej.
Marcin Pabisiński (2014-05-25 10:52)

Bardzo miła i fachowa obsługa
Bardzo miła i fachowa obsługa. Znają się na rzeczy i potrafią dobrze doradzić. Dodatkowo duży plus za to, że można u nich kupić drzwi których w innych sklepach drzwiowych się nie dostanie. Wiem bo objechałem prawie cały Wrocław.
Marek Głuszczyński (2014-05-10 09:32)

Firma w pełni profesjonalna
Firma w pełni profesjonalna z bardzo atrakcyjną ceną, napewno skorzystam w przyszłości :)
monika nart (2014-04-29 12:44)

Firma solidna
Firma solidna pod względem swojej fachowości, nie tylko w związku z wykonana usługą montażowa ale również jako kopleksowy opiekun. Drzwi dobrej jakości w dobrej cenie. Panowie montażyści bardzo dokładnie i fachowo wykonali swoją pracę .
Tune Ocsid (2014-04-22 13:50)

Drzwi do domu
Kolejny już raz dokonaliśmy zakupu drzwi w tej firmie. Pierwszy raz kilka lat temu do naszego mieszkania a ostatnio do naszego nowowybydowanego domu. Wybraliśmy drzwi wewnętrzne CAL i drzwi zewnętrzne Parmax. Są prześliczne.
Jarosław Wiśniewski (2014-03-31 12:15)

Pełne profesjonalizmu podejście
Wspaniałe i pełne profesjonalizmu podejście do zawierania transakcji, błyskawiczny i miły kontakt, takiej współpracy życzę wszystkim gwarantując udane zakończenie z zadowoleniem dla obu stron.
Renata Komorowska (2014-03-17 17:11)

Wielkie plusy
Wielkie plusy dla tego salonu! Sympatyczna obsługa. Drzwi są super. Wspaniały kontakt. Miło się robi zakupy u profesjonalistów...
Marcin Gierczak (2014-03-01 16:45)

Rzetelny kontrahent
Bardzo rzetelny kontrahent, godny zaufania, uczciwy. Błyskawiczna realizacja zamówienia, produkt jak najbardziej w porządku, zgodny z opisem. Cała transakcja przebiegła w miłej i sympatycznej atmosferze. Gorąco polecam współpracę.
Johny (2014-02-15 13:12)

Profesjonalna obsługa
Profesjonalna obsługa i bardzo staranna ekipa montażowa. Nie zniszczyli ani nie pobrudzili tapety w przedpokoju podczas montażu 5 drzwi. Polecam!
Anna Szafrańska (2014-01-29 09:29)

JEST OK!!!
Jestem architektem wnętrz. Od wielu lat współracuję z tą firmą. Firma dostarczała drzwi do moich klientów. Nigdy nie miałam jakiś poważniejszych problemów. Jeżeli nawet cokolwiek się pojawiło sprawy zawsze były zalatwione na bieżąco. Profejsonalna obsługa i fachowy montaż. Polacane produkty tej firmy są bardzo dobrej jakości. Jest OK.
Magdalena Curyło (2014-01-17 15:22)

Polecam...
Bardzo polecam. Dostarczone drzwi wyglądają świetnie. Na realizację zamówienia czekałem bardzo krótko. Już podczas pomiaru montażysta przewidział docinanienie opasek i dostawianie 1 węgarka. Zanim zamontowano mi drzwi panowie zdemontowali stare drzwi i przygotowali otwory pod nowe.
Andrzej Ćwiek (2014-01-07 10:51)

5 gwiazdek to za mało!
Panowie poradzili sobie naprawdę z ciężkim tematem w sposób doskonały. Drzwi - sztuk 4 - w domu gdzie, każda ściana ma inną płaszczyznę zostały osadzone perfekcyjnie.Druga sprawa jest to przesympatyczna ekipa. Naprawdę polecam wszystkim!!!
Marek Kolas (2013-12-20 17:10)

Wspaniała firma
Drzwi.pl to wspaniała firma, która z pewnością przypadnie do gustu osobom, które uwielbiają ozdabiać wnętrza, projektować je i upiększać... Sensowny salon sprzedaży drzwi. Polecam.
Angelika Sieradzka (2013-12-13 16:27)

Szybko i porządnie
Kolejny już raz robiłem zakupy w tym sklepie. Jestem pod wrażeniem szybkości realizacji zamówień. Nic mnie nie interesowało. Zamówiłem pomiar, wybrałem drzwi. Wszystko pomierzyli. Drzwi już zamontowane. Jest OK.
Michał (2013-12-03 14:59)

Drzwi na istniejące futryny
Jestem zadowoloną klientką. Zamawiałam drzwi Vasco z montażem na istniejących futrynach. Polecam to rozwiązanie tym którzy jak ja zapomnieli o wyrzuceniu starych drzwi przed remontem. Drzwi są już zamontowane.
Marta Jankowska (2013-11-13 07:10)

Podziękowania
Tydzień temu spotkała nas bardzo przykra sytuacja. Mieliśmy włamanie do naszego mieszkania. Firma Drzwi.pl stanęła naprzeciw naszych oczekiwań i w kilka dni zamontowano nam nowe drzwi - tym razem antywłamaniowe. Od wczoraj mamy już nowe drzwi i możemy spokojnie pojechać na groby bliskich. Bardzo dziękujemy.
Cezary Misztal (2013-11-01 11:28)

Drzwi wejściowe
Zdecydowałem się na zakup drzwi wejściowych Hetman do mojego mieszkania. Montaż odbył się kilka dni po pomiarze. Drzwi są już zamontowane. Skorzystałem z promocji i zaoszczędziłem kilkaset złotych korzystając z bezpłatnego montażu. Jestem zadowolony.
Krzysztof Stępiński (2013-10-12 09:46)

Drzwi.pl to profesjonaliści
Jesteśmy właśnie po zakończeniu tematu drzwi. Drzwi do naszego domu dostarczała firma Drzwi.pl. Drzwi montowaliśmy na samym końcu wykańczania domu i muszę powiedzieć ze firma stanęła na poziomie naszych oczekiwań. Dostarczone drzwi są bardzo dobrej jakości a sam montaż odbył sie bez komplikacji. Pozdrowienia dla całej załogi a zwłaszcza dla miłych Pań ze sklepu za wyjście z zaangażowaniem do naszych oczekiwań.
Łucja i Wojtek (2013-10-06 11:10)

Sprawnie i profesjonalnie
Zdecydowałem się na kupno drzwi do nowego domu. Kupiłem drzwi wewnętrzne Intenso, drzwi wejściowe Stolpaw oraz drzwi przeciwpożarowe Mercor do kotłowni. Wszystko z montażem dzięki czemu skorzystałem z VAT 8%. Cały proces od mojej wizyty w salonie po montaż drzwi oceniam sprawnie i profesjonalnie. Dziękuje.
Andrzej Soroczyński (2013-09-29 06:56)

Serdecznie polecam
Muszę ich pochwalić. Zaczęło się od przemiłej obsługi i pomocy w salonie. Później był bezpłatny pomiar, a na końcu bezproblemowy montaż. Wszystko odbyło sie sprawnie i szybko. Serdecznie polecam.
Patrycja Gębuś (2013-09-21 07:05)

Jestem zadowolony
Drzwi kupione w promocji z montażem gratis więc kilka stówek oszczędziłem. Ceny porównywalne do konkurencji tyle że tak jak wspominałem promocje fajne. Montaż drzwi odbył się trzy tygodnie po zamówieniu, przyjechało trzech montażystów, w 3h się uporali, posprzątali po sobie, mili, grzeczni nie ma się do czego przyczepić.
peach90@... (2013-09-07 17:44)

Profesjonaliści...
Po raz pierwszy korzystałam z usług firmy Drzwi.pl przy montażu drzwi stalowych antywłamaniowych - profesjonalny montaż. Firma jak najbardziej godna polecenia.
Marta Wawrzyniak (2013-08-24 15:13)

drzwi wrocław
Polecam. Kupiłem drzwi do całego mieszkania. Wszystkie doradzono mi w salonie i to bardzo profesjonalnie. Montaż bardzo szybki i profesjonalny.
Marian (2013-08-08 15:43)

Polecam
Z czystym sumieniem polecam wszystkim tą firmę. Po mimu wielu zamówień nie mam żadnych zastrzeżeń, obsługa ok, i co najważniejsze mają drzwi super jakości. Pozdrawiam
Tomek (2013-07-29 12:52)

Dobra firma
Mogę polecić z czystym sumieniem zakupy w tym sklepie. Wszystko w terminie, dobrej jakości drzwi. Remont robiłem w zeszłym roku i jak do tej pory nic się nie psuję i wygląda jak nowe. Data skorzystania z usługi: 2012. Czy polecam innym: Tak.
Mateusz Kędzierski (2013-07-21 06:18)

Jakość Doskonałe
Za montaż duża pochwała. Sprawnie poszedł i przede wszystkim panowie bardzo czyści, wszystko po sobie posprzątali. Do tego załapałem się na promocję drzwi które wybrałem. Polecam.
Waldek Szybki (2013-07-09 07:55)

zdecydowanie polecam
Polecam usługi firmy Drzwi.pl. Pani oferująca usługi i panowie dokonujący pomiaru oraz ekipa absolutnie profesjonalni, panowie mili, szybko wykonali usługę wymiany drzwi,a co najważniejsze posprzątali po sobie. Uśmiechnięci i taktowni.Z pewnością polecę usługi oraz produkty tej firmy swoim znajomym i nie tylko.
Aneta Hysyk (2013-07-01 16:27)

mają bardzo dobre ceny
mają bardzo dobre ceny, szczególnie warto zwrócić uwagę na promocje bo można drzwi wyrwać nawet o 30% taniej niż u konkurencji, do tego całkiem przyjemna obsługa i montaż porządny
Adam Madowiak (2013-06-24 16:20)

u mnie ok
w przypadku mojego zlecenia firma z Zielonogórskiej, sprawdziła się dobrze, nie mogę narzekać.
Protasiewicz Paweł (2013-06-20 16:35)

Długo szukałem
Długo szukałem firmy, ale w końcu zasugerowałem się opiniami przeczytanymi w Internecie i wybrałem drzwi.pl.Jestem zadowolony. Wszystko przebiegło zgodnie z planem i ustaleniami. Na montaż musiałem chwilę poczekać ze względu na wiele zamówień, ale zostałem o tym poinformowany już na początku.
Ventage (2013-06-14 12:18)

Termin montażu
Na montaż chwilę czekałem ale uprzedzono mnie o tym. Jakość wykonanej usługi oceniam bardzo wysoko, a wiem co piszę bo miałem już do czynienia z innymi firmami w tej branży. Polecam jeśli zależy komuś na fachowej robocie.
Aleksander Kowalski (2013-06-01 12:31)

polecam - duży wybór drzwi
Zdecydowanie polecam skorzystanie z tego salonu, długo szukałam drzwi w rozsądnej cenie z realizacją od ręki, trafiłam na promocyjną okazję na drzwi zewnętrzne i skorzystałam :). Montaż ekspresowy, montaż w cenie. Polecam
Martyna (2013-05-23 09:58)

zadowolony klient
Montaż był w umówionym terminie i przebiegł sprawnie. Jestem zadowolony z usług tej firmy. Udało mi się również skorzystać z promocji na drzwi.
Janusz Wojciechowski (2013-05-22 13:49)

wsyztsko pasuje
Dopiero oni zgodzili się zamontować drzwi na starych ościeżnicach w bloku. za to duży plus bo uniknąłem demolki. pozdrowiam
Grzegorz_78 (2013-05-01 11:15)

moja opinia
Ogólna ocena 4/5. minus za to, że musiałem czekać na sprowadzanie drzwi 2 tygodnie - jednak uprzedzono mnie o tym. Wszystko pozostałe w jak najlepszym porządku.
AK (2013-04-30 13:37)

Zdecydowanie polecam
Zdecydowanie polecam tą firmę, zamówiłam drzwi w te firmie dokładnie zdecydowaliśmy się kolekcę koncept porty. Wszystko poszło tak jak chciałam drzwi nawet przyjechały przed czasem a montażyści zaskoczyli mnie prezentem od firmy. Wszysto bardzo przyzwoicie.
Natalia Fedeczko (2013-04-14 15:11)

Michał Michałowski
Skorzystałem ze sklepu dwukrotnie, za każdym razem beż żadnych problemów. Wysyłka szybka, realizacja sprawna, polecam.
Michał Michałowski (2013-04-09 19:01)

opinia
Nie mam żadnych zastrzezeń, realizacja przebiegła syzbko i bez zbędnych problemów, fachowa obsługa, no i jak się trafi na promocję to ceny bardzo korzystne
maciejjj (2013-03-29 10:29)

duży pozytywn
Skorzystałem z usług salonu kupując drzwi zewnętrzne antywłamaniowe, model był w promocyjnej cenie, posiadali go na stanie więc i przesyłka była ekspresowa. Realizacja zamówienia terminowa, jakość drzwi i usług na bardzo dobrym poziomie. Także polecam.
marek.k. (2013-03-23 08:45)

Jakość Bardzo dobre
Korzystałem z usług salonu jakieś dwa miesiące temu. Czas realizacji usługi rozsądny, cena bardzo korzystna no i montaż w cenie zakupu. Mają szeroki asortyment no i fachową obsługę, także polecam.
Kacper Krzyski (2013-03-14 16:29)

opinia
wszystko przebiegło sprawnie. pozdrawiam W.S.
Władysław Sikorski (2013-02-26 12:04)

Drzwi - polecono mi
Drzwi - polecono mi bardzo dobry model ktory idealnie spelnia moje oczekiwania Montaz - z poslizgiem, ale profesjonalny i przede wszystkim czysty Obsluga - panie w biurze mile i pomocne Strona internetowa - pelna ofetra, wszystkie przydatne informacje Na pewno skorzystam ponownie z uslug tej firmy :)
Kasia S (2013-02-14 17:05)

Prawdziwi profesjonaliści.
Prawdziwi profesjonaliści. Pomiar był jeszcze tego samego dnia we wtorek, a dzisiaj tj w piątek drzwi wejściowe mam już zamontowane. Realizacja trwała zaledwie 3 dni !!! Nie musiałam się o nic martwić. Super obsługa w biurze, a montażyści to porządni i solidni fachowcy. Polecam, wszystko SUPER
Marta Rudnicka (2013-02-07 20:11)

wszystko ok
Kupowałem w firmie drzwi.pl drzwi wewnętrzne do firmy: obsługa miła, ceny porównywalne z konkurencją, największą zaletą było to że montaż miałem jakoś dwa/trzy dni po wizycie w salonie i złożeniu zamówienia. Ekipa przyjechała, zamontowała, posprzątała po sobie - wszystko raczej standardowo ale narzekać nie mogę. ogólnie firma na plus.
Kajfas82 (2013-01-24 02:11)

współpraca z firmą drzwi
Z firmą drzwi.pl współpracowaliśmy przy okazji wykończenia naszego hotelu; wstawienia drzwi wewnętrznych oraz okien. Zlecenie zostało wykonane wprawdzie z kilku dniowym opóźnieniem ale reszta współpracy układała się dobrze i w ogólnym rozrachunku oceniam współprace na 8/10. Pozdrawiam i życzę sukcesów.
Mistral (2013-01-15 14:52)

Polecam firme
Polecam firmę; ceny są konkurencyjne, terninów dotrzymali, no i duży plus za porządny montaż.
Olaf Radko (2013-01-15 08:11)

klient
kupiłem drzwi PORTA Line E.1. cena przystępna, szybka realizacja. nie ma się czym zachwycać, poprostu porządna firma
KOWAL (2012-12-19 20:01)

Klamki gratis
Bardzo dziękuję za gratisowe klamki do drzwi intenso :) pozdrawiam obsługę sklepu i panów monterów :)
Marta Rubik (2012-12-11 21:59)

Ogólnie Doskonałe
Zazwyczaj nie piszę recenzji tego typu ale po moich przejściach z poprzednią firmą muszę pochwalić publicznie profesjonalizm tego salonu. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. odwiedziłem salon wybrałem drzwi - pracownik salonu mi wszystko spokojnie wytłumaczył, na drugi dzień przyjechał ekipa, zamontowała, zrobiła wykończeniówkę. Jakości usług nie będę oceniał bo się na tym nie znam ale wydaję się że ok. szczerze polecam
Jan Biłatyk (2012-12-06 11:34)

Doors
ul. Grunwaldzka 142
80-264 Gdańsk
gdansk@drzwi.pl 

tel: (58) 344 77 66
fax: (58) 344 77 66

Godziny otwarcia
Pon-pt: 10:00-18:00

Formularz kontaktowy Mapa dojazdu - Drzwi.pl - salon Gdańsk
Zamów bezpłatny pomiar

Pomiar drzwi to jeden z kluczowych elementów całego procesu wykonywany przez autoryzowane grupy montażowe. Od profesjonalnego wykonania pomiaru zależy m.in. czy wybrane wcześniej drzwi będą pasowały do istniejących otworów.

Pomiar określa także właściwą ilość niezbędnych materiałów, sposób montażu oraz niezbędne parametry techniczne drzwi. W nietypowych sytuacjach przedstawiana jest propozycja adaptacji otworu. Bierzemy na siebie pełną odpowiedzialność za prawidłowe wykonanie pomiaru.